Presse


Frisørhuset i Thyregod en succes

Johanne Kjær har fundet de to vindere i hendes forårskonkurrence.Laila Karup vandt en iPad og Ede lMarie Laursen vandt et fladjern

16. april 2012 åbnede damefrisør Johanne Kjær fra ”Frisørhuset” i Vonge salon i Thyregod efter gennem længere tid at have gået og puslet med ideen. Der blev målt og vejet, talt for og imod, inden beslutningen blev taget, men de evt. betænkeligheder Johanne måtte have dengang, må man sige er blevet gjort godt og grunddigt til skamme her godt og vel et år efter debuten i Borgergade i Thyregod.


Johanne: Det er gået forrygende!
- Det er gået helt forrygende siden vi åbnede. Efter en måned fik jeg Karina som elev, og vi har faktisk oplevet tilgang af kunder til salonen i Thyregod hver måned, siden vi åbnede, siger Johanna Kjær, der har beholdt Karina i salonen efter at hun blev udlært. Dermed er den samlede faste arbejdsstyrke hos Frisørhuset Vonge & Thyregod oppe på tre med Karina fast i Thyregod, Lene fast i Vonge og Johanne begge steder. Dog ikke på én gang, forstås!

Karina vigtig del af succesen
- Karina har bestemt været en vigtig del af succesen i Thyregod. Hun er dygtig og rigtig god til kunderne, og så er hun loyal, hvilket er utroligt vigtigt for mig, idet hun jo bliver forretningens ansigt udadtil, når jeg ikke er til stede i Thyregod, påpeger Johanne Kjær, der med den fine start i Thyregod faktisk har fordoblet sin kundekreds på blot 12 måneder.

Flot lokal opbakning
- Mange af kunderne i Thyregod er fra Thyregod, og denne lokale opbakning er jeg utrolig glad for. Før jeg åbnede, tog nogle af dem ud af byen til andre frisører i de omkringliggende byer, og det er faktisk også lykkedes for os at hente kunder ind fra disse byer, så det er rigtig fint. Man må jo helt knibe sig i armen over, at det her er lykkedes så godt. Det er helt sikkert en drøm, der er gået i opfyldelse, lyder det fra Johanne med ekstra tryk på helt sikkert!

Konkurrence: iPad til Laila og fladjern til Edel
Frisørhuset Vonge & Thyregod har haft en konkurrence kørende de sidste to måneder, hvor kunder, der har købt varer hos en af de to saloner, har deltaget i lodtrækningen af to rigtig flotte præmier, en iPad mini og et fladjern fra K-Pak. Det er Johanne Kjær selv, der har sponsoreret præmierne, og de to lykkelige vindere var kaldt ind til fotosession i Frisørhuset i Vonge i forbindelse med pressens besøg. Laila Karup fra Vonge vandt iPad’en og Edel Marie Laursen fra Kollemorten løb med fladjernet.

- Vinderne blev udtrukket 2. maj af to af mine kunder, der tilfældigvis var til stede i salonen, så det hele gik retfærdigt til, forklarer Johanne, mens hun overrækker gaverne til Laila og Edel, der begge var mere end godt tilfredse med de flotte gevinster.

Give Avis
Jim Hoff 08-05-2013

 

Johanne (indehaver)


Borgergade 11, Thyregod
7323 Give

Telefon 75 80 37 30
Bestil tid: [HER]