Velkommen
Hos RealMæglerne Maiken Nørtoft møder du et ungt, dynamisk og erfarent team, der har mange års erfaring i ejendomshandler. Virksomheden har eksisteret siden 1. april 2009.

Engagement og indlevelse
Hos os er kunderne i centrum, og vi tilstræber altid, at både sælgere og købere kan føle sig trygge, ved at kvalitet og service er i top.

Rådgivning
Vi fokuserer på, at give objektiv rådgivning, og at være engagerede og indlevende i de handler vi medvirker til.

Du får kvalificeret rådgivning om både finansiering, forsikring, lovgivning og vi informerer om lokalområdet. Vi prioriterer et nært og personligt samarbejde med vores kunder. Vi lægger stor vægt på fuld tilfredshed før, under og efter en bolighandel.

Selvom vi til tider har forrygende travlt, vil vi tage os tiden til at levere en god ydelse.  Det er nok også årsagen til, at firmaet konstant har været i vækst, siden det startede.

Vores kompetencer
Vi har erfaring med salg af stort set alle typer ejendomme. Parcelhuse, andelsboliger, fritidshuse, ejerlejligheder, hobbylandbrug, blandet bolig- og erhverv, projektsalg og salg af mindre udlejnings- og erhvervsejendomme.

Vores lokalområde
Vi er lokal forankret, og har dermed kendskab til dit lokalområde. RealMæglerne Maiken Nørtoft dækker området fra Billund i syd, Brande i vest, Ejstrupholm i nord og Tørring i øst.

 

RealMæglerne

Maiken Nørtoft
Ejendomsmægler
& Valuar MDE

Vestergade 7E
7323 Give

Tlf: 70 23 22 80
Email: 7323@mailreal.dk