Thyregod Wellness

Jeg behandler med Akupunktur, massage og posturologi. Akupunktur kan lindre på forskellige lidelser WHO har lavet en liste på nogle ting. Jeg behandler mange med ischas smerter, hovedpine, migrene, tennis albue, bihulebetændelse, eksem, Astma, allergi, immunsygdomme. der til skal nævnes at jeg behandler flere børn med mellemørsbetændelse og kolik. jeg har gode erfaringer med at behandle folk med muskelsmerter i nakke, skulder og ryggen. samt fibersprængninger. Posturologien er god til folk med piskesmæld ( wihp lash).

Behandlinger

Akupunktur

Denne behandling kan stå alene eller kan benyttes sammen med massageteknikker for at opnå hurtigere og bedre resultater.

Akupunktur er baseret på ligevægten mellem yin og yang. Hvis ikke disse er i balance, er vores helbred det heller ikke.
Behandlingen foregår ved at stikke meget tynde nåle i huden på bestemte punkter. Derved sendes der via neurotransmitere - en slags nervetråde - besked til hjernen.

WHO anbefaler akupunktur i forhold til:

Problemer i bevægeapparatet  (muskler & led).
Sygdomme i fordøjelsessystemet.
Sygdomme i luftvejene.

Tilstande i nervesystemet.

Derudover har vestlige undersøgelser dokumenteret en positiv virkning af akupunktur på bl.a.:

Menstruationssmerter
Ufrivillig barnløshed

Massage

Ved at give en dybdegående massage, stimulerer jeg dit kredsløb, hvilket betyder, at affaldstofferne i kroppen har nemmere ved at forlade kroppen. Det giver absolut et bedre velvære.

Hovedpine
Ømme skuldre
Stiv lænd
Ondt når armen skal løftes
Andre gener i kroppen

Posturologi

Posturologi er en beskrivelse af kroppens stilling. Dvs., at mange af os har en skævhed, hvis vi ikke bevidst tænker på at stå oprejst. Vores kropsstilling udgøres alene af musklerne. Smerter har ofte posturologisk årsag

Allergi & Intolerance

Man skal være opmærksom på, at visse fødevarer kan gå ind og lave en terapiforhindring. Dvs. at nogle mennesker skal undlade en eller flere fødevarer for at få fuldt udbytte af akupunktur eller anden behandling.

Skadesterapi

 

Læs mere om behandlingerne på min hjemmeside www.thyregod-wellness.dk

 

Thyregod Wellness v/ Anette Jørgensen

Hastrupvej 24A
Thyregod
7323 Give

40 38 07 76
anette@kmas.dk

CVR-nr. 25234529