05.10.2019

Hans Viggo Hansen udnævnt til Årets Borger 2019


Lørdag d. 5. oktober, umiddelbart inden 40 års jubilæumsudgaven af Thyregodrevyen gik i luften, blev Hans Viggo kaldt til scenen.


Det er helt usædvanligt og uden fortilfælde, at Borgerforeningen har udpeget en fra sin egen bestyrelse til denne titel. Men netop her i jubilæumsåret for Thyregodrevyen, var de seks øvrige bestyrelsesmedlemmer enige om - selvfølgelig uden Hans Viggo's vidende - at lige præcis han fortjente titlen som Årets Borger!

Hans Viggo har nemlig, som den eneste, været med i revyen i alle 40 år, og for 40 år siden sad han også en periode i Borgerforeningens bestyrelse, og var med til at beslutte at byen skulle have en revy!
Og siden har han været med. Aldrig på scenen, men altid tilstede et eller andet sted, foran eller bag scenen, hjulpet til med alt det praktiske under opbygning, forberedelserne og afvikling af revyen, og har sørget for at lyd, mixerpulte, mikrofoner og højtalere virkede som de skulle!
Derudover er Hans Viggo også at finde i flere andre af byens foreninger, enten i en bestyrelse eller når der er arrangementer som kræver lydteknisk snilde.
Endelig forlyder det også at Hans Viggo har været med i Thyregod Fællesantenne's bestyrelse lige siden deres oprettelse, hvilket også er 40 år!

Prisen som Årets borger uddeles ikke hvert år, men lejlighedsvis når Borgerforeningen skønner at en person har gjort en helt særlig indsats i lokalsamfundet, og den kategori må man sige at Hans Viggo tilhører!

Bestyrelsen - Thyregod-Vester Borgerforening

Klik på billederne for at forstørre -->