21.08.2021

Tak fra Borgerforeningen


Efter endnu en gang Thyregoddage i "light" udgave, vil vi gerne sige tak til alle vores hjælpere og sponsorer.

Vinderne af Thyregod Løgn

Sponsorer = glade børn :-)

Sponsorbetalt kravlevæg

Kage-bage konkurrencen


Thyregod-Vester Borgerforening takker endnu engang alle vore sponsorer i forbindelse med Thyregoddagene, som også i år var påvirket af corona. Igen har det mindre arrangement betydet at vi ikke har spurgt så mange om sponsorater. Lad os se om vi ikke næste år kan holde vores byfest i fuld skala!
Ligeledes en stor tak til alle de, der har hjulpet til i løbet af ugen, det være sig foreninger og privatpersoner.

Her er lidt billeder fra dagen. (Foto: Jens Erik Svane):

Første billede er de glade vindere af fredagens "Thyregod Løgn", og det blev Lars Norlyk der løb med førstepræmien som byens største løgnhals.

Om lørdagen gik sponsorerne sammen om en klatrevæg til børn og barnlige sjæle. Som det også ses på det andet billede er sponsorerne følgende:

  • Dagli´Brugsen
  • Pagaard El
  • Bøjgaard Mureservice
  • JM Grave-Boreteknik
  • Tømrer Per Lykke Ellegaard

Det sidste billede er fra "Thyregod Store Bagedyst", hvor Majbritt blev den store vinder. Majbritt's efternavn er redaktionen ubekendt, vi ved blot at hun bor i Skovlunde. (Majbritt Haun Brandtlund har efterfølgende givet sig til kende - tak Majbritt :-))
Britta Ellegaard som ellers har vundet konkurrencen tre år i træk, var i år udpeget til dommer sammen med Knud Buch. Det vides ikke om Knud har særlige forudsætninger til at bestride dommerposten, ud over at han godt kan li' kage. 

 Klik på billederne for at forstørre. -->