Byggegrunde


4 nye grunde bliver byggemodnet i Thyregod

Artikel skrevet af Alex Hermann, Vejle Amts Folkeblad, den 06.04.2013

Byrådet har sagt ja til at bruge 3,4 millioner kroner på at byggemodne 12 parceller i Givskud, Gadbjerg og Thyregod.

I løbet af de kommende par år vil 12 byggegrunde i Givskud, Gadbjerg og Thyregod blive modnet, så de kan være klar til bebyggelse. Vejle Byråd har vedtaget at gå i gang med byggemodnelsen af i alt 12 grunde i de tre byer. Det vil samlet komme til at koste 3,4 millioner kroner.

Der er i hver af de tre byer tale om fire grunde.

I Givskud skal de fire grunde placeres ved Pottervej. Her skal der byggemodnes fire parceller, der vil få en størrelse på mellem 800 og 1200 kvadratmeter. Her er der tale om, at det vil koste 1.33 millioner at gøre de fire grunde klar til bebyggelse.

I Gadbjerg er der tale om 2. etape af byggemodning i Sejershaven. Her skal der nu byggemodnes yderligere fire parceller i området, der ligger syd for Refshaven. Også her er der tale om grunde, der skal være mellem 800 og 1200 kvadratmeter i størrelsen og det vil ifølge budgettet koste 0,99 millioner kroner at få dem byggemodnet.


Thyregod

I Thyregod er det 6. etape af byggemodningen af grunde i Skovlunden, som det nu er blevet besluttet at sætte i gang. I alt er der 27 boenheder inden for den pågældende lokalplan og det er nu besluttet at byggemodne yderligere fire parceller. Prisen for at få dem byggemodnet vil være 1,08 millioner kroner.