Tilflytter

Thyregod - Vester

Som tilflytter i lokalområdet byder Borgerforeningen velkommen.

Lokalområdet byder på mange muligheder for sport og anden aktivitet for både børn, voksne og ældre. Aktiviteter i sportshallen, motionscenter, svømmehallen, udendørs baner, i naturen og i mødelokaler er mangfoldige. Har man lyst til revy eller lignende er den årlige ”Thyregod Revy” et helt kapitel for sig.

Har man mere lyst til administrativt forenings arbejde, foreligger denne mulighed naturligvis. Der er endvidere altid behov for hjælpende hænder, f.eks til det årlige loppemarked der støtter sporten. Der er mange arrangementer i hallen for byens borgere, hvor der forud skal sættes borde op og dækkes bord. Vi plejer at hjælpe hinanden med opgaverne.

”Thyregod dage” er den årlige byfest arrangeret af Borgerforeningen, og afvikles i ugen op til og den 3. weekend i august. Ugen igennem er der mange aktiviteter for børn og voksne. Der startes op med en grill aften et sted i byen, gerne hvor der er noget specielt at opleve. Herefter er der løbende aktiviteter, ofte arrangeret af forskellige foreninger. Ugen kulminerer med terningespillet ”Thyregod løgn” i det store telt, og lørdag aften med mad, musik og dans.

”Thyregod Revy”, der har samlet fulde huse i hallen gennem mange år, er et samarbejde mellem revy holdet og Borgerforeningen. Alle tilflyttere kan afhente gratis billet hos Borgerforeningen det første år. Samtidig gives der gratis medlemsskab af Borgerforeningen resten af året.

Borgerforeningen er meget interesseret i at inddrage nye tilflyttere i det lokale arbejde. Du skal ikke holde dig tilbage, men blot tage kontakt, evt. til formanden for Borgerforeningen. Link [HER].