Velkommen til Portalen

Portalen er en internet-indgang til Thyregod Vesters foreninger, erhvervsdrivende, virksomheder og andre organisationer med tilknytning til lokalområdet. Portalen står også åben for dig, for oprettelse af præsentationer og/eller links til egne hjemmesider, med det formål at servicere borgerne i lokalområdet.

Med venlig hilsen
Thyregod-Vester Borgerforening

 

Eksempel på Præsentationsside

Sådan kommer du i gang 

Bliv synlig med www.thyregodvester.dk

Ønsker du at være synlig i vores lokalområde, bør du også være repræsenteret på thyregodvester.dk. Du er naturligvis synlig for alle søgemaskiner, herunder Google, og samtidig viser du dit tilhørsforhold til lokalområdet.

Hvordan kommer du i gang?

Foreninger og virksomheder med tilknytning til Thyregod-Vester lokalområde kan komme på ”Portalen”. 

Præsentationsside
Foreninger eller virksomheder præsenteres med en Præsentationsside, der har egen ”top-banner” med foreningsnavn eller firmanavn. Præsentationssiden har 1-3 sider med tekst og billeder efter eget valg og menu i venstre kolonne.

Med siden har din forening/virksomhed mulighed for løbende bringer at bringe informationer af almen interesse på Portalens forside under "Det sker" og "Set og Sket". Arrangementer kan også annonceres i Google-kalenderen. 

Har forening/virksomhed en hjemmeside, vil der være link til denne direkte fra Præsentationssiden. Programmeringen af en Præsentationsside er gratis. Der afregnes kun den årlige afgift, som faktureres af Thyregod-Vester Borgerforening. Se eksempel [HER]

Har man sit eget domæne/hjemmeside, kan der også linkes direkte til denne uden en Præsentationsside. Prisen er dog den samme. 

Den årlige afgift

  1. Foreninger/sportsgrene  betaler kr. 300,- pr. år.
  2. Virksomheder  betaler kr. 500,- pr. år.

Hvordan kan man få hjælp?

Når en Præsentation er udviklet under Portalen, sættes den i drift efter aftale mellem foreningen/ virksomheden og den person fra Portalens Support-gruppe, der har udviklet. Samtidig gives mulighed foret kort kursus i at opdatere med nyheder og i brugen af Google kalender. Den løbende drift varetages af den enkelte forening/virksomhed, dog tilbyder vi et gratis gennemsyn i forbindelse med at den årlige afgift opkræves. Akutte problemer er vi selvfølgelig også behjælpelige med.

 

 
 
 
 

Support 

Support-gruppen står til rådighed for Portalens brugere med vejledning/hjælp og support. Kontakt til:

Troels Holmgård Christensen
Tlf.: 7573 4027
Mob.: 6167 4027
Email: dktrhoch@gmail.com

Patrik Lykke Ellegaard
Mob.: 6176 6878
Email: patrikellegaard@gmail.com