Velkommen til Portalen

Portalen er en internet-indgang til Thyregod Vesters foreninger, erhvervsdrivende, virksomheder og andre organisationer med tilknytning til lokalområdet.

Portalen står åben for disse for oprettelse af præsentationer og links til egne hjemmesider, med det formål at servicere borgerne i området.

Med venlig hilsen
Thyregod-Vester Borgerforening

 

"Præsentationsside"

Sådan kommer du i gang 

Bliv synlig med www.thyregodvester.dk

Ønsker du at være synlig i dit lokale område, bør du også være repræsenteret på thyregodvester.dk. Du er naturligvis synlig for alle søgemaskiner, herunder Google, og samtidig viser du dit tilhørsforhold til lokalområdet.

Hvordan kommer du i gang?

Foreninger og virksomheder med tilknytning til Thyregod-Vester lokalområde kan komme på ”Portalen”. 

”Præsentationsside”. Foreninger eller virksomheder præsenteres med en Præsentationsside, der har egen ”top-banner” med foreningsnavn eller firmanavn. Præsentationssiden har 1-3 sider med tekst og billeder efter eget valg og menu i venstre kolonne.

Det forventes at forening/virksomhed løbende bringer informationer af almen interesse på Portalen. Information som også bliver annonceret på Portalens forside. Ligeledes skal arrangementer annonceres i Google-kalenderen.

Har man sit eget domænenavn, kan dette benyttes til direkte at komme til Præsentationen.

Har forening/virksomhed en hjemmeside, vil der være link til denne direkte fra Præsentationssiden. Programmeringen af en Præsentationsside er gratis. Der afregnes kun den årlige afgift, som faktureres af Thyregod-Vester Borgerforening. Se eksempel [HER]


Den årlige afgift

  1. Foreninger/sportsgrene  betaler kr. 300,- pr. år.
  2. Virksomheder  betaler kr. 500,- pr. år.

Hvordan kan man få hjælp?

Når en Præsentation er udviklet under Portalen, sættes den i drift efter aftale mellem foreningen/ virksomheden og den person fra Portalens Styre-gruppe, der har udviklet. Samtidig gives der et kort kursus i at opdatere med nyheder og i brugen af Google kalender. Den løbende vedligeholdelse varetages af den enkelte forening, men er der problemer står Styre-gruppens medlemmer selvfølgelig til rådighed, så man på længere sigt kan foretage ajourføring selv.

 

 
 
 
 

Support 

Support-gruppen står til rådighed for Portalens brugere med vejledning/hjælp og support. Kontakt til:

Troels Holmgård Christensen
Tlf.: 7573 4027
Mob.: 6167 4027
Email: dktrhoch@gmail.com

Patrik Lykke Ellegaard
Mob.: 6176 6878
Email: patrikellegaard@gmail.com