Aktivitetspladsen

En aktivitetsplads for alle

Placeringen af aktivitetsplads Vesterlund

Aktivitetspladsen i Vesterlund er et projekt og en idé, der går mange år tilbage, men som fik sin genfødsel i vinteren 2010. Der bliver nu arbejdet intensivt på at få skabt en plads hvor byens beboere kan møde hinanden og omverdenen. Gennem tiden er der indgivet mange forslag til hvordan pladsen kan indrettes. Disse mange forslag forsøges nu kombineret til en plads, der er til glæde for så mange som muligt.   


Hundeskov

Juni 2013

Nu får hundeskoven også en skov. Beboerforeningen var så heldige at få doneret ca 4500 planter til hundeskoven. Planterne er doneret af Naturplant som er et firma der beskæftiger sig med skovrejsning. Se mere på www.naturplant.dk.

Vi håber at beboerne i Vester Sogn skal få glæde af hundeskoven i mange år fremad. 

 

December 2012 

Vi har fået en hundeskov, eller måske rettere et fritløbsareal. Der er endnu ingen skov, men det kommer der med tiden.  Arealet er på godt 1 ha og er placeret på vandværksgrunden i forbindelse med aktivitetspladsen. Endnu er er der ikke meget skov, med det kommer der i forbindelse med etablering af aktivitetspladsen.

Fritløbsarealet er kommet i stand gennem et samarbejde mellem Vester Sogns Beboerforening og Odderbækkens Vandløbslaug. Det er meget frugtbart at foreningerne kan samarbejde om projekter, og Beboerforeningen er rigtig glad for, at Odderbækkens Vandløbslaug havde midler stående på kontoen til en hundeskov. 

Tak til Odderbækkens Vandløbslaug.