Restaurant Ålbækken

Restaurant Ålbækken · Ålbækvej 20 · 7323 Give · 30 51 09 64 · restaurantaalbaekken@gmail.com

Restaurant Ålbækken

Restaurant Ålbækken er en restaurant, hvor du altid skal ringe et par dage i forvejen og bestille bord. Vort koncept sikrer at der kan kræses for kunderne og at maden er den helt rigtige. En af vore meget populære retter er 250gr. velhængt og møre oksefilet eller oksemørbrad tilsat forskellige sovse, bl.a. pebersovs. Der er oftest grillstegte tomater, sprøde bønner og smørstegte kartofler som tilbehør.


Folk har opdaget os

De lokale kender os, selvom vi ligger lidt fra alfarvej. Selv madskribenter har besøgt os i det skjulte, og har derefter skrevet: "Man går taknemlig fra Ålbækken med den gode mavefornemmelse, som kun kommer, når man føler sig godt behandlet og udsat for et køkken og en vært, som bestræber sig på at levere efter bedste evne, autentisk og uden knæfald. Jeg kan kun anbefale Ålbækken på det varmeste ! ".

Succes med tema-aftener

Foruden de traditionelle restaurationsprodukter afholder vi specielle tema-aftener. Vort speciale er italienske vine. Tema-aftener kan endvidere være f,eks. vildt, hvor der kan smages kød fra krondyr, vildsvin og elg.

Folks tilfredshed - vores drivkraft
Vi bestræber os på af et oprigtigt hjerte at lave mad, som folk godt kan li'. Vi laver det meste selv fra bunden af, og sætter en ære i at putte både faglighed og sjæl i vores produkter.

Takeaway
Banner870x126 76