Give-Thyregod Avis

Give Avis kan nu afhentes allerede tirsdag på udvalgte steder.

Find aviserne, i standeren i fitnesscenteret.
Find aviserne, i standeren i fitnesscenteret.

Give Avis kan nu afhentes allerede tirsdag på udvalgte steder

GIVE-EGNEN: Nu får man, som man siger med et glimt i øjet, mulighed for at læse Give Avis før sin nabo, hvis man ikke kan vente med nyhederne til onsdag/torsdag.

For at imødekomme såvel Give Handel og Erhvervs samt en lang række borgeres ønske om at kunne få den trykte udgave af Give Avis allerede tirsdag, opstiller Jysk Fynske Medier i uge 17 fem avisstandere fordelt med 5 i Give og en i Thyregod.

Avisstanderne, der i modernes dansk hedder "pick-ups", vil blive fordelt på følgende steder:

  • SuperBrugsen Give, Fredensgade 1 , 7323 Give
  • Give Apotek, Østergade 8 A, 7323 Give
  • Give Avis, Torvet 12, 7323 Give
  • Give Idræt Sundhed og Kulturcenter (GISK), Torvegade 75 B, 7323 Give
  • Billeskovs-PC, Allégade 14, 7323 Give
  • Thyregod Fritidscenter, Søndergade 27, 7323 Give

- Vi glæder os over, at vi er i stand til at imødekomme både borgernes og handelsstandsforenings ønske om at give mulighed for at den trykte avis kan afhentes allerede tirsdag. Avisen kommer nærmest direkte fra trykkeriet, og det har ikke været en helt let opgave at løse pga. logistiske udfordringer. Det er også en lidt dyr løsning, men den tager vi gerne for at gøre så mange tilfredse som muligt i Giveområdet, siger Kim Salling, der er salgschef hos Jysk Fynske Medier. Hvis alt går efter planen, så vil avisen være at finde i standerne på de bemeldte lokaliteter fra klokken cirka 14.00/15.00 - og så kan de afhentes i de respektive butikker/institutioners åbningstider.

På Give Avis vil aviserne være tilgængelige 24/7 i standeren udenfor kontoret.