Nyheder

Flyd til Klassisk af Arvo Pärt!

En af deltagerne nævnte: "Musikken gjorde mig rolig, min krop var overladt til musikkens toner, til tonerne af Arvo Pärt. Det var en sanselig oplevelse i højklasse, hvor tonerne fik en anden lyd, men man lå i vandet..."

Læs mere
Motiverende Idrætsmiljøer

Bestyrelsen ønsker hele tiden at forny sig, at skabe glæde, motivation og en god trivsel i vores klub - men hvordan gør man det?  Vi har tidligere på ugen været på workshop med DGI Sydøstjyllands foreningsudvikler til en spændende og praksisnær workshop om - MOTIVERENDE IDRÆTSMILJØER - 

Læs mere
Foreningsforum 2024

Vi får altid en masse inspiration med hjem til foreningsarbejdet i Thyregod, når Vejle kommune, Folkeoplysningsudvalget i Vejle, Vejle idrætsråd og DGI inviterer til Foreningsforum.

Læs mere
Svøm ud-dag

Officiel svøm ud-dag blev hermed markeret! Det var en våd, men god oplevelse! Ses vi til åbent vand-sæsonen, første mandag i juni?? Svømmeklubben er selvfølgelig med!

Læs mere
Årsmøde i SVØM Danmark 2024

Årsmøde, generalforsamling, workshops, dialogmøder og festmiddag!

Læs mere
Frivillighedsnetværksmøde

Repræsentanter fra svømmeklubben har i denne uge været med i noget helt nyt! Vi har deltaget i Vejle Kommunes første frivillighedsnetværk! Og det var en succes!

Læs mere
Åbent vand-sæsonen er skudt i gang!

Søndag, den 7. maj, var den officielle svøm ud-dag, hvilket betyder, at svømmere i hele Danmark officielt har åbnet "åbent vand-svømmesæsonen" 2023.

Læs mere
Årsmøde i SVØMDanmark

Årsmøde, generalforsamling, workshops, dialogmøder og festmiddag!

Læs mere
Afslutningsmøde

Den 14. april afholdte klubben afslutningsmøde med alle vores instruktører, instruktørassistenter og livreddere.

Læs mere
Generalforsamling

Onsdag, den 5. oktober afholdtes ordinær generalforsamling på Thyregod Kursuscenter.

Læs mere
Open Water Week

Vi sluttede af med et perfekt åbent vand-arrangement i forbindelse med Open Water Week 2022!

Læs mere
Åbent Hus!

Første åbent hus-dag er veloverstået og med deltagelse i Open Water Week 2022, fortsætter svømmeklubben med sit gode ry!

Læs mere