Kursus- og Kulturcenter

Velkommen til!

Med indvielsen af den nye Kultursal i foråret 2008 kan Kursuscentret tilbyde faciliteter til kurser og konferencer for op til 150 personer. Dertil kommer adskillige mindre

rum, som kan benyttes af mindre grupper til mødeaktivitet eller hyggeligt samvær.

 

Alle lokaler er lyse og fleksibelt møbleret og kan indrettes efter individuelle ønsker. Af udstyr kan nævnes; projektor, trådløs netværk, whiteboard, flipover samt diverse tavler. Er der specielle ønsker, forsøges disse selvfølgelig gerne imødekommet.

Thyregod Kursuscenter er et godt valg, når du skal arrangere møder eller kurser. Vi ligger midt mellem øst og vest og med den nye motorvej er der rigtig gode tilkørselsforhold.

Krydr evt. opholdet med forskellige aktiviteter så som besøg i vores svømmehal eller badeland. Eller hvad med en kanotur på Gudenåen som ligger tæt ved Thyregod.

Et vellykket kursus stiller krav til kroppen. Derfor serverer vi naturligvis velsmagende, sund og rigelig forplejning i løbet af opholdet samt gode rolige overnatningsforhold.Vi sørger for at de vigtige elementer der får kurset til at forløbe trygt og opfylder gerne individuelle ønsker.

Thyregod Kursuscenter er kendt for stor gæstfrihed, personlighed og varme hvor gæsten sættes i højsæde.

23Ebcc39f3067d47c02a63d1e0eb454c F184