Hastrup Hundeskov

Hastrup Plantage hundeskov

 Hastrup Hundeskov ligger i Hastrup Plantage. Hundeskoven er indhegnet og den er på 3 hektar. Fra Brande ligger den på venstre side når man kører ad Hastrupvej (parkering på højre side). Fra Thyregod ligger den på højre side når man kører ad Ny Ågårdvej (parkering på venstre side).

Hundeskoven omfatter et mindre åbent areal med bænk og vandskåle (stillet op til fælles afbenyttelse af brugerne af skoven) og derudover består den mest af ældre nåleskov.

Skoven har 3 indgange så hvis ikke man har lyst til at bruge lågen ved parkeringspladsen (der kan ofte være en del hunde der leger på området lige inden for lågen), så kan man med fordel benytte en af de andre låger.

Skoven har forholdsvist mange brugere som nyder skoven sammen med deres firbenede venner, så man kan ofte være heldig at møde andre hunde med deres ejere.

Skoven er dog også stor nok til at man kan undgå at rende ind i andre, hvis det er det man har lyst til. Så vælger man bare en anden af de mange mange stier, end dem der allerede er i brug på det tidspunkt.

Alle er mere end velkomne. Skoven er dog ikke egnet til gangbesværede, medmindre de kun kommer for hyggen og forfriskningerne skyld, og slår sig ned på bænken ved hovedindgangen .. Så er den rigtig godt egnet …

Terrænet i skoven er ujævnt (rødder, grene etc.) da skoven heldigvis ikke, ligesom mange andre hundeskove, er jævnet så meget, at den ikke længere ligner skov.