Thyregod Tennisklub

Billede1

Vi tilbyder:

Thyregod tennisklub har en kunstgræsbane i rigtig god kvalitet. Den er meget velholdt, og der kan spilles på den, hvis vejret tillader det.

Der er ikke det store pres på banen, så der er gode muligheder for at reservere spilletider. Klubben er udelukkende en motionsklub, og der finder ikke nogen organiseret træning sted. Derfor fungerer den med faste spilletider for klubbens medlemmer.

Som udgangspunkt tilmelder man et hold med 2-4 spillere, men klubben kan være behjælpelig med at sætte dig i forbindelse med andre medlemmer for spilleaftaler.

Det er primært doublespil, men singler er også muligt. Som udgangspunkt har hver spiller mulighed for at reservere 1 time fast, så doublespillere f. eks. kan spille 2 x 2 timer.

Medlemmer kan frit spille udenfor de reserverede tider, hvis banen er ledig. Der udarbejdes spilleplan.

Det praktiske:

Der afholdes generalforsamling i marts måned hvert år, hvor man fastsætter kontingentet.
Kontingentet gælder for et kalenderår og har været uændret i mange år.

I 2022 er det 300 kr. for seniorspillere og 150 kr. for juniorspillere (under 18 år) Familierabat: Ved tre personer eller flere fra samme familie betales for de 2 dyreste.

Mulighed for lån af ketcher og bolde samt mulighed for instruktion, mindre hold, 2 timer.

Tilmelding til:
Leif Børsen: pomphole5@gmail.com (formand) eller Bjarne Andersen: bjarnetow@gmail.com (kasserer).

Betaling:
Sker til MobilePay 3737QF med oplysning om navn(e), alder, mail og telefonnummer. Når man har tilmeldt sig, får man oplyst koden til døren.

Yderligere oplysninger:
Fås hos Leif Børsen, tlf. 2085 0060. pomphole5@gmail.com

Banner870x126tennis 08