Foreninger og virksomheder med tilknytning til Thyregod-Vesters lokalområde kan komme på ”Portalen”.

Ønsker du at være synlig i vores lokalområde, bør du også være repræsenteret på thyregodvesterportal.dk. Du er naturligvis synlig for alle søgemaskiner, herunder Google, og samtidig viser du dit tilhørsforhold til lokalområdet.

Den Nye Portal

Den 22. april 2022 åbnede den nye Thyregod-Vester Portal. I et unikt samarbejde er både Borgerforeningen og Lokalrådet gået sammen med byens største forening, svømmeklubben, om at oprette den nye hjemmeside.

Et samlingssted for alle i lokalområdet. Både for lokalområdets beboere, foreningerne, institutionerne og de handelsdrivende. Med den nye portal ønsker vi, at samle ALT relevant information om byens charme, kvaliteter og styrkesider. Her kan du få svar på ALT, der vedrør Thyregod-Vester og områderne herom, så det er nemt for dig, at finde lige den virksomhed, forretning, forening eller klub, som du har brug for at komme i kontakt med. På denne måde sikre vi, at alle i byen ved hvad man skal, hvis man har brug for hjælp el.lign., hvilket er vigtigt i Thyregod-Vester sogne, hvor udviklingen er i fuld gang og, hvor der hele tiden skabes nye aktiviteter, arrangementer, ideer etc.

Mangler vi noget her på portalen, er du meget velkommen til at kontakte "holdet bag", som du finder nederst på denne side.

Præsentationsside (handelsdrivende)

Som handelsdrivende el.lign. har du fået en plads til en præsentationsside på Thyregod-Vester Portalen. Alle handelsdrivende har mulighed for at bringe en velkomsttekst og information om virksomheden, link til facebookside, billeder efter eget valg og direkte link til egen hjemmeside. Har virksomheden ikke sin egen hjemmeside, kan tekst og informationer på portalen udvides og fyldiggøres.

Teamet bag portalen hjælper med at skrive nye tekster og det er holdet bag, der kan redigere hver handelsdrivendes side. Ønsker man ændring på sin præsentationsside eller har vi glemt lige netop din virksomhed, så kontakt os på: thyregodvesterportal@gmail.com

Præsentationsside (foreninger)

Som forening eller klub har du fået en plads til en præsentationsside på Thyregod-Vester Portalen. Alle foreninger har mulighed for at bringe en velkomsttekst og information om foreningen/klubben, link til facebookside, billeder efter eget valg og direkte link til egen hjemmeside. Har foreningen ikke sin egen hjemmeside, kan tekst og informationer på portalen udvides og fyldiggøres. Det er hver forenings eget ansvar at sende en tekst samt billeder til hjemmesideteamet. Derudover har hver forening selv ansvaret for, at sende information om arrangementer til hjemmesideteamet, som herefter sætter dem ind i en fælles kalender, så alle i byen kan få glæde af eet fælles samlingssted.

Teamet bag portalen hjælper med at skrive tekster (hvis man ønsker) og det er kun holdet bag, der kan redigere hver forenings præsentationsside. Ønsker man ændring på sin præsentationsside eller har vi glemt lige netop din forening, så kontakt os på: thyregodvesterportal@gmail.com

Holdet bag den nye Thyregod-Vester Portal

Troels Holmgård Christensen
Troels Holmgård Christensen PR & Hjemmesideteam
Mathias Aricó
Mathias Aricó Hjemmesideteam / Lokalhistorie / Svømmeklub / Spejdergruppe / Velkomstgruppe
Bjarne Boysen
Bjarne Boysen Hjemmesideteam / Fællesvarme / Lokalråd