Aagaard Savværk og Tømmerhandel

Aagaard Savværk og Tømmerhandel · Ågårdvej 13 · 7330 Brande · Tlf. 97 18 06 58 · Mobil: 29 47 00 72

Firmaprofil

Aagaard Savværk og tømmerhandel har siden 1940’erne skåret tømmer til trælaster, tømmerhandlere og private. Vi skærer hovedsageligt gran, lærk bøg og eg, men alle sorter er mulige. Vi klarer de fleste opgaver store som små, men har specialiseret os inden for brædder, bygningstømmer, emballagetræ, paller, kartoffelkasser o. lign.

Aagard Savværk råder over en maskinpark, der løser de fleste opgaver. Rundsaven kan klare op til 8 meter stammer og kehler maskinen klarer dreje- og fræseopgaverne. Derudover har vi en boremaskine, der kan tage emner op til 3 meter.

Udover savværket forhandler vi træpiller og briketter. Flis, bark og afkortet tørt brænde er også en del af vores sortiment.

Det er vores klare målsætning at fastholde den kvalitet, der gennem mange år har været kendetegnet for Aagaard Savværk og tømmerhandel og alsidighed og fleksibilitet kendetegner vores dagligdag. Vores kunder omfatter en række større tømmerhandlere og trælaster, men vi løser også opgaver for håndværkere og private. Inden for emballagetræ leverer vi til en lang rækker produktionsvirksomheder indenfor f.eks. jern, beton eller stenindustrien.

Kontakt os for gerne for et uforpligtende tilbud.

Product Image Traepiller