Mailen er forsinket

Den mail som ”& Green Project” skulle have sent ud omkring den 10. august er blevet forsinket i flere omgange – altså den mail, hvor vi tilmelder os bindende til fællesvarmen i Thyregod-Vester.

Forklaringen er:
Problemet er, at de har haft problemer med at få IT-løsningen til at køre korrekt. Det er jo mails, der knytter an til NemID, så det er jo ikke bare en almindelig mail, som vi selv kunne sende ud.

Sagen er den, at ”& Green Project” har adskilligt tusinde mails, der skal sendes ud i den kommende tid. Og Thyregod-Vester har beklageligvis måttet være forsøgskanin på IT-løsningen, fordi vi er lidt foran de andre 25-30 lokalsamfund, som er på vej med samme type fællesvarmeløsning.

I sidste uge blev der kørt en testkørsel, som var vellykket, så der er håb forude. Vi har bedt ”& Green Project” om at få disse mails ud så hurtigt som muligt i Thyregod-Vester.

Mens vi venter:
Men de andre arbejdsopgaver på vejen mod fællesvarmen kører uforstyrret videre sideløbende. Så den samlede tidsplan er ikke ændret, og vi forventer fortsat at kunne sætte spaden i jorden i januar 2023.

Lige nu arbejdes der først og fremmest på projektplanen, som skal afleveres til behandling i Vejle
Kommune i september.

Den 13. september har vi den stiftende generalforsamling af andelsselskabet. Mere herom senere. Her vil projektet blive gennemgået. Blandt andet vil revisoren fremlægge budgettet for projektet og advokaten vil gennemgå leveringsbestemmelser, vedtægter m.m.

Venlig hilsen
Fællesvarmegruppen

Bjarne Boysen, Thyregod,  T24643663, M boysen.bjarne@gmail.com
Marie Ravn, Vesterlund,     T 28712161, M marie.jj.ravn@gmail.com
Søren Sørensen, Thyregod,T 22688840, M sorenbet@privat.dk 
Jean Darly, Thyregod,         T 25159515, M jean@darly.dk