Ny Hjemmeside!

Fredag, den 22. april 2022. Sikke en milepæl for Thyregod-Vester i et forbilledligt, tværgående samarbejde om en ny hjemmeside! Borgerforeningen, Lokalrådet og svømmeklubben præsenterer nu byens nye hjemmeside!!

!!!Juhuuuu!!!
 
Nu er det endelig sket Thyregod-Vester Borgerforening har fået en helt ny hjemmeside. I et unikt samarbejde er både Borgerforeningen og Lokalrådet gået sammen med byens største forening, svømmeklubben, om at oprette den nye hjemmeside.
 
Hjemmesiden er en del af "Foreningssider.dk", og vi synes, at den er ret god. Tjek den ud, her: https://www.thyregodvester.dk/
Et samlingssted for alle i lokalområdet. Både for lokalområdets beboere, foreningerne, institutionerne og de handelsdrivende. Med den nye portal ønsker vi, at samle ALT relevant information om byens charme, kvaliteter og styrkesider. Her kan du få svar på ALT, der vedrør Thyregod-Vester og områderne herom, så det er nemt for dig, at finde lige den virksomhed, forretning, forening eller klub, som du har brug for at komme i kontakt med. På denne måde sikre vi, at alle i byen ved hvad man skal, hvis man har brug for hjælp el.lign., hvilket er vigtigt i Thyregod-Vester sogne, hvor udviklingen er i fuld gang og, hvor der hele tiden skabes nye aktiviteter, arrangementer, ideer etc.
Vi takker "Foreningssider.dk", for at være hurtige og effektive og glæder os til det yderligere samarbejde.
På vegne af Thyregod-Vester Borgerforening og Thyregod-Vester Lokalråd,
Hjemmesideteamet, Troels, Bjarne og Mathias.