Opråb til alle husejere i Vesterlund!

Marie har været rundt på cyklen i hele Vesterlund med en opfordring fra Vester Sogn Beboerforening.
Marie har været rundt på cyklen i hele Vesterlund med en opfordring fra Vester Sogn Beboerforening.

Kære husejer i Vesterlund by!

Som du måske har hørt, så er der et projekt om fællesvarme i gang, startet i Thyregod-Vester Lokalråd.

Noget af det mest spændende ved projektet er, at selvom man netop har installeret varmepumpe eller andre nye former for varme, så kan det sagtens vise sig alligevel at være økonomisk interessant at skifte til fællesvarme – så kom endelig og hør nærmere, også selvom du føler, det skulle være usandsynligt, at du vil overveje at skifte.

Der er endnu meget, som er uafklaret, og derfor vi lvi i Vester Sogns Beboerforening, Thyregod-Vester Borgerforening og Lokalrådet Thyregod-Vester hjerteligt opfordre jer til at deltage på borgermødet den 15. juni 19.00 i hallen i Center Thyregod.
Dér vil vi alle få meget mere konkret information om projektet (som priser, planlægning osv), og mulighed for at stille spørgsmål til firmaet bag, kaldet ”& green project”, som samtidig kan få en fornemmelse for interessen i byen.
Derfor er det afgørende, at så mange som muligt møder op, hvis vi ønsker, at ”& green project” skal planlægge at inkludere Vesterlund også.

Alle husejere i byen har modtaget en invitation i e-boks, og alle kan se mere information om processen så vidt på Borgerforeningens hjemmeside: www.thyregodvester.dk/faellesvarme

Vi håber at se dig d. 15. – vel mødt!
Vester Sogn Beboerforening

(10.06.22)